ТИЖДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У МУБіП

20  та 23 жовтня 2018 року у ПВНЗ «Міжнародний університет бізнесу і права» в рамках “Тижня відкритих дверей”  колектив Університету зустрів майбутніх абітурієнтів – учнів випускних класів шкіл м.Херсона. Учні, викладачі та батьки прийшли до університету для того, щоб ознайомитися з його інститутами і кафедрами та з перших уст дізнатися про цьогорічні особливості вступної кампанії. Майбутні абітурієнти мали можливість поспілкуватися з викладачами та отримати відповіді на запитання щодо напрямів підготовки, організації практик і стажувань, можливостей працевлаштування за обраним фахом тощо. Роздавалися і відповідні друковані матеріали.

З вітальним словом до старшокласників звернувся ректор університету, кандидат юридичних наук, професор Ненько Сергій Сергійович, який привітав гостей та надав інформацію про університет і про ті великі можливості, які отримує кожен його студент для навчання, саморозвитку і дозвілля.

Проректор з навчально-методичної роботи університету – к.е.н., доцент, професор кафедри фінансів, обліку і оподаткування Прохорчук Світлана Володимирівна розповіла про історію та традиції університету, про особливості навчання й самореалізації в ньому й про перспективи, які відкриватимуться перед тими, хто вирішить здобувати тут вищу освіту. Розповіла про нові підходу до вивчення іноземних мов – англійської або німецької – лінгафонний кабінет Університету.

Подальша робота Дня відкритих дверей продовжилася безпосередньо на кафедрах університету.