ПОСВЯТА В СТУДЕНТИ – 2018

      09 жовтня 2018 року у Міжнародному університеті бізнесу і права відбулася хвилююча церемонія Посвяти першокурсників у студенти. Свято вічно юне, світле, радісне й щире,  під час якого першокурсники склали присягу Міжнародному університету бізнесу і права, що впродовж чотирьох років стане для них альма-матер, яка скерує у виборі правильного життєвого шляху. Таке свято проводиться у МУБіП щороку і цей рік не став винятком.
       Привітати студентів з важливою подією у їхньому житті завітали адміністрація університету, викладачі, почесні гості: бізнесмен зі Сполучених Штатів Америки, партнер університету Джек Абрамс та професор університету, громадянин Сполучених Штатів Америки Джош Гілон, старшокурсники та батьки.
      З вітальним словом до першокурсників, їхніх батьків, усіх гостей свята звернувся ректор університету, кандидат юридичних наук, професор Ненько Сергій Сергійович, який привітав студентів з Посвятою, побажав успіхів у навчанні, висловив впевненість у тому, що вступ до Міжнародного університету бізнесу і права – це гарний старт у самостійне майбутнє, з якого починається нелегкий шлях пізнання світу й самореалізації, який є першим кроком у доросле життя.
       До привітань долучився і Джек Абрамс, який висловив надію, що сьогоднішні першокурсники стануть тими фахівцями, які зроблять вагомий внесок у розвиток своєї країни. 
     Запрошені на урочисту подію студенти магістратури, вручили першокурсникам символічну залікову книжку, з побажаннями отримувати лише високі оцінки. 
     По-родинному щиру й привітну атмосферу свята доповнили виступи юної гості Маргарити Чикалової, яка виконала пісні херсонської поетеси-піснярки Тетяни Князєвої. 
       Ще раз вітаємо першокурсників і хочемо наголосити, що ви стали студентами у знаменний для Херсонщини рік. Саме цієї осені ми святкували 240 річницю від дня заснування нашого рідного міста Херсона. А це добрий знак, який свідчить, що саме їм творити майбутнє нашого краю, саме від них залежитиме розвиток й процвітання перлини Півдня України − Херсонщини.