ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ В ПВНЗ «МУБіП»  

 

21 квітня 2018 р. учні міських шкіл Херсону, серед яких була і НВК «Школа – ліцей журналістики, економіки та правознавства» на чолі з вчителем Гнесюк Іриною Семенівною, завітали з нагоди Дня відкритих дверей в Міжнародний університет бізнесу і права.
Відвідувачі мали можливість поспілкуватися зі студентами та отримати відповіді на запитання, щодо спеціальностей, організації практик та стажувань, можливостей працевлаштування за обраним фахом. Перед майбутніми абітурієнтами виступив ректор університету Ненько С.С., у вітальному слові зазначивши, про ті можливості, які отримує кожен студент «МУБіПа» для навчання, саморозвитку і довкілля.
Прикладом упровадження нового підходу до вивчення іноземних мов – англійської або німецької є лінгафонний кабінет Університету. Викладач менеджменту із США   – Томас Лауглін ознайомив майбутніх абітурієнтів з основними стратегіями лідерства й поняттям «лідер» на англійській мові з використанням програм лінгафонного кабінету.
Подальша робота Дня відкритих дверей продовжився безпосередньо  на кафедрах університету, у сучасному лінгафонному кабінеті, спортивному комплексі. Представники кожного інституту довели, що навчатися у нашому університеті цікаво, пізнавально та престижно!