ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Професорсько-викладацький склад Міжнародного універистету бізнесу і права гостинно зустрічав старшокласників міста на Дні відкритих дверей 17 березня 2018 року.

Метою зустрічі було сприяння розвитку економічної та юридичної освіти в Україні, профорієнтаційна робота та підвищення обізнаності старшокласників у питаннях розвитку світової та української економіки й юриспруденції. Проведена зустріча була однією із форм діяльності інформаційно-просвітницького проекту ПВНЗ “МУБіП”«Бізнес і право».

Під час зустрічей завідувачі кафедр цікаво та невимушено розповіли школярам про діяльність кафедр, коледжу, ознайомили присутніх з умовами вступу до університету, про роботу підготовчих курсів та перспективи укладання договорів – гарантів на практику та стажування за кордоном. Треба відзначити, що зустріч відбулась у виключно приязній та доброзичливій атмосфері. Щиро дякуємо директору загальноосвітньої школи № 55 Печеній Г.П., класним керівникам школи Царан Н.А. та Ружицькій Н.М. за співтовариство з університетом! Шановні школярі! Чекаємо вас в наших рядах студентцтва!