З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

День Збройних Сил України — святковий день на честь ЗСУ. Встановлений постановою  ВРУ 1993 року, та відзначається щорічно 6 грудня — в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні Сили України». Сьогодні на наших військових покладено священну місію – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу.

Історія Української держави та її Збройних сил свідчить про те, що наші воїни з честю виконують покладене на них завдання. Український народ відповідає на це любов’ю та шаною. Захист незалежності та територіальної цілісності Батьківщини в усі часи був покликанням та обов’язком справжніх чоловіків. Українська армія – це національна гордість, гарант стабільності та безпеки України. В Херсоні 5 грудня о 14:00 у Палаці молоді і студентів відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України.

Дорогі захисники України, зі святом! Ваші мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди. Бажаємо вам мирного неба, тепла та злагоди у родинах, світлого майбутнього для ваших дітей.

Ректорат  ПВНЗ “МУБіП”