З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ВОЛОНТЕРА

Шановні друзі!
5 грудня у світі відзначається Міжнародний день волонтера

З цієї нагоди щиро вітаємо усіх, хто своєю добровільною, самовідданою працею щодня робить нашу країну сильнішою. Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду, люди, які роблять свій внесок у захист України. Особливо важко переоцінити роль волонтерської діяльності в умовах, коли на нашу землю прийшла війна.

Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людей способом життя.
У час, коли наша країна перебуває у  надскладній ситуації, коли порушено територальну цілісність, підірвано економіку, а серед простих людей панує нерозуміння і розбрат, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужасть та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання – це запорука успіху.

Херсонщина ні на мить не забуває про потреби тих, над чиїми головами саме цієї миті свистять кулі та вибухають снаряди. Доказом цього є цілодобова, безперервна робота волонтерів  Херсонщини. Дякуємо всім, хто присвячує свій талант, час, енергію індивідуальним і колективним акціям, виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяк та винагороди. Нехай ваші благі справи повертаються вам добром подвійно!