Привітання поетесі – пісняру

15 листопада в Міжнародному університеті бізнесу і права за підтримки Університету та Благодійного фонду “Мир і тепло” відбувся творчий  вечір-зустріч з поетесою -піснярем Князевою Тетяною Олександрівною.

Тетяну Олександрівну тепло привітали представники МУБіП, ректор, професор Білоусова С.В., професор Ненько С.С.,  професор Хельмут Шрайнер з Німеччини,  друзі, волонтери, викладачі Міжнародного університету бізнесу і права, в якому вона пропрацювала багато років. Зустріч пройшла в теплій і дущевній атмосфері.

Нагадаємо, щов 2017 році на заключному етапі Міжнародного проекту Українського інформаційно-видавничого центру «Галактика» поетеса-пісняр з Херсона Тетяна Князєва отримала народне звання і орден «Берегині». 120 жінок за наполегливу працю і любов до України, для блага та розквіту нації увійшли до книги «Я- українка». Серед них – п’ять берегинь з Херсонської області та одна – з обласного центру. «Книга «Я – українка» – це розповідь про долі невтомних й талановитих українок, які досягли успіху у різних галузях професійної діяльності. Окрім народного звання і ордену, жінки-берегині зі всієї країни були нагороджені грамотами «За особистий внесок у розвиток України та вірність нації».