Амбіційні абітурієнти – майбутні студенти МУБіП!

У Міжнародному університеті бізнесу і права стало традицією гостинно зустрічати старшокласників, учителів шкіл у стінах університету.

Так, 1 жовтня 2015 року до нас завітали більше 40 старшокласників загальноосвітніх шкіл СМТ Новотроїцьк  та Новотроїцького району Херсонської області.

Викладачі університету представили гостям не лише змістовну інформацію про умови вступу і навчання у МУБіП, а й наочно продемонстрували унікальні інтерактивні методи, електронні ресурси та наукові розробки, що використовуються під час навчального процесу.

На початку зустрічі зі школярами йшлося про те, що зараз для майбутніх абітурієнтів настала важлива й відповідальна пора. Вони мають визначитися із вищим навчальним закладом, де продовжать здобувати освіту після завершення навчання у школі. До того ж, саме зараз дехто з майбутніх вступників остаточно вирішує, якому саме майбутньому фаху варто надати перевагу.

Майбутні студенти отримали необхідні для них консультації щодо підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання й алгоритму його складання, з’ясували, які кар’єрні перспективи очікують на випускників різних спеціальностей нашого університету.

Старший викладач кафедри менеджменту Сасько Світлана Анатоліївна презентувала майбутнім абітурієнтам Міжнародний університет бізнесу і права.

Так, вона наголосила, що це – вищий навчальний заклад IV рівня акредитації, диплом якого високо цінується серед роботодавців. Розповіла про структуру МУБіП, до якого входить Інститут права і Інститут міжнародної економіки та інформаційних технологій, а також коледж.

Це – класичний університет, тож серед різноманіття запропонованих ним спеціальностей кожен абітурієнт може знайти ту, яка найбільше відповідає його схильностям й уподобанням. Крім того, у своєму виступі вона згадала і про високий науковий потенціал університету.

Виступ представників МУБіП неабияк зацікавив учнів. Вони поставили їй чимало запитань щодо особливостей вступу до МУБіП та дізналися, що у нашому університеті  здійснюється прийом абітурієнтів на денну та заочну форми навчання.

Важливою для старшокласників виявилась й інформація, що МУБіП готує фахівців за освітніми ступенями «Бакалавр» і «Магістр». Крім того, для тих, хто вже на шкільній лаві планує присвятити себе науці, повідомили, що в нашому університеті відбувається підготовка кадрів вищої кваліфікації в аспірантурі та докторантурі. Особливо велике зацікавлення серед майбутніх абітурієнтів викликали питання, пов’язані з успішною підготовкою до складання ЗНО.

Так, вони дізналися, що підготовчі курси Міжнародного університету бізнесу і права – це унікальна можливість підготуватися до вступу у нашому вищому навчальному закладі та, разом з цим, вирішити питання професійного спрямування. Зокрема, при розробці програми викладання на цих курсах враховуються всі останні вимоги Міністерства науки і освіти України.  В 2015-2016 н.р. на базі нашого університету на абітурієнтів чекають підготовчі заняття не лише з української мови та літератури й з обраної ними спеціальності, але й з іноземної мови. Це допоможе майбутнім студентам нашого ВНЗ краще підготуватись до обов’язкових для отримання шкільного атестату сесій зовнішнього незалежного оцінювання.

Разом із тим вельмишановним гостям презентували не лише свої наукові та творчі розробки, алей розповіли про всі цікавинки студентського життя, що чекають на них у майбутньому, окрім навчання.

Потім гостей запросили до улюбленого місця студентів – університетської кав’ярні. За філіжанкою чаю з печивом та цукерками гості ставили свої запитання та цікавилися родзинками університетського життя. Абітурієнти отримали багато цікавої інформації, море позитивних вражень від спілкування та запевнили, що обов’язково повернуться до МУБіП знову.

01.10.2015_3 01.10.2015_1